Lektionerna inställda även v 23

Vi vill så gärna att våra ridelever ska få rida igen, men det här viruset är segdraget! Hästarna har lyckligtvis inte varit jättesjuka, men de är fortfarande lite snuviga och påverkade. Som det ser ut nu kan vi tidigast börja ha lektioner sista veckan innan terminen slutar, 8 juni.
Nu rör det sig om så många lektioner att vi omöjligt kan kompensera med ridning, så vi kommer att betala tillbaka för de inställda lektionerna. Vi hade gärna velat hitta på nån annan form av aktivitet, så att ni som saknar hästarna kan få lite stallkänsla. Men vi begränsas just nu av smittan i stallet och även av corona som utesluter större samlingar.
Vi diskuterar just nu om vi kan planera nåt roligt i augusti innan höstterminen startar, och det beror på hur rekommendationerna ser ut då. Klubben ÄR medlemmarna, och det är hemskt olyckligt att vi fick in det här viruset och att så många av er inte får vara i stallet!
Vi förstår att ni saknar hästarna och ridningen! Vi tackar för alla fina mejl och meddelanden vi har fått, och vi hoppas på förståelse för situationen.
Mejla gärna om ni har frågor! info@munkedalsridklubb.se

Comments are closed.