Lagtävlingar

Lagtävlingar 2014

Det börjar bli hög tid att fundera på om du vill representera MRK i något lag till våren. Intresse finns i nuläget för Division 1 ponnyhoppning. Mejla gärna in era önskemål på lag inför våren så sammanställer vi och anmäler lag där det finns minst 5 ryttare. Mirauner@hotmail.com.

Lagtävlingar 2013

MRK ställer upp med lag i div I ponnydressyr, div I hästdressyr och
BC hästhoppning under våren 2013.

Tävlingsplatser div I ponnydressyr:
Lagledare: Ingela Larsson

Omg.1    6 april Strömstad
Omg.2    4 maj Torslanda
Final       8 juni Torslanda

Tävlingsplatser div I hästdressyr:
Lagledare: Lenita Svedberg

Omg.1    31 mars Strömstad
Omg.2    14 april Bulycke
Final        26 maj Billdal

Tävlingsplatser Bohus Cupen hästhoppning:
Lagledare: Caroline Rönnberg

Omg.1    7 april Norra Bohuslän
Omg.2    21 april Munkedal
Final       5 maj Bulycke

Här hittar du datumen för de aktuella cuperna och serierna på Göteborgs och Bohusläns Ridsportsförbunds hemsida. Lagledarna hittar även här anmälningsblanketten som ska skickas till arrangören inför varje deltävling i cupen/serien med en preliminär laguppställning. (Denna skickas av lagledaren via mejl enligt proppen till arrangören innan anmälningstidens utgång inför varje deltävling.)

Läs mer om reglerna för de olika grenarna och serierna, innan du anmäler dig till klubben. När vi får minst 4, helst 5 anmälningar till en lagserie anmäls laget och en lagledare utses.

Anmälan till att delta i Munkedals Ridklubbs lag i antingen ponnyhoppning, ponnydressyr, hästhoppning eller hästdressyr görs till tavling@munkedalsridklubb.se. Glöm inte att anmälan är bindande, man måste veta innan att man kan åka och starta på alla omgångar under serien. När du anmäler dig skickas ett kontrakt till dig melj, som du skriver under genom att bekräfta mejlet. Välkomna med er anmälan!