Personal

 Personalpresentation – Vi hjälper Er till rätta här på Solberg.


Cayenne Röhrich: Ridinstruktör. 
Har hästskötarexamen från Dinglegymnasiet och instruktörsutbildning från Skara. Har arbetat på klubben sedan avslutad utbildning. Jobbar måndag, tisdag, torsdag och fredag. Har ridlektionerna på måndagar och tisdagar. Ridit sedan 4 års ålder. Tävlar framgångsrikt flera av klubbens hästar i dressyr. Tävlat LA hoppning och MSV B dressyr.

                                                                                                                                         

Frida KarlssFridaon: Ridinstruktör.

Frida är unghästutbildare och tränare och tävlar själv i hoppning. Hon gick sin utbildning på Plönninge naturbruksgymnasium och har jobbat som hästskötare och beridare hos bl.a. Lisen och Peder Fredricsson och Eamon Hickey. Började jobba för klubben höstterminen 2018. Har ridlektionerna på onsdagar.              

 Lovisa Hallgren: Ridinstruktör

Lovisa kommer från Tibro och bor nu i Uddevalla. Hon har tidigare jobbat på Mölltorps ridsällskap, har tävlat fälttävlan på ponny och har egen häst. Började jobba på klubben vårterminen 2019. Har ridlektionerna på torsdagar och fredagar.


Thomas Gustavsson: Stallskötare/Vaktmästare.
Thomas har arbetat för klubben sedan 2005. Jobbade tidigare som fastighetsskötare i Uddevalla och har läst stall- och hästkunskap. Har tagit lite ridlektioner tillsammans med ett gäng grabbar.


10478596_672048219529920_5873693242887380093_nEwa Hjälte: Stall/klubb-mamma. Fritidsledare.Har arbetat på klubben sedan 1998. Hon har lagat mat till stallvärdinnorna när de kommit från skolan och funnits till för alla när helst det har behövts. Ewa gick i pension 2019-07-31, men har lovat hoppa in och hjälpa till på kurser och läger ett tag framöver.

Simon Lundgren: Stallskötare.
Simon har gått hästskötarutbildning på Nuntorps Naturbruksgymnasium och gjorde då en stor del av sin praktik på Munkedals Ridklubb. Har varit anställd hos oss som häst- och stallskötare sedan 2010. Under senare tid har han intresserat sig för westernridning.

 

Åsa Holmqvist: Kanslist

Jobbar sedan hösten 2018 på klubben med administrativa uppgifter. Har ridit på klubben i flera år och har även varit aktiv i styrelsen.