Personal

 Personalpresentation – Vi hjälper Er till rätta här på Solberg.


Cayenne Röhrich: Ridinstruktör. 
Har hästskötarexamen från Dinglegymnasiet och instruktörsutbildning från Skara. Har arbetat på klubben sedan avslutad utbildning. Jobbar måndag, tisdag, torsdag och fredag. Har ridlektionerna på måndagar och tisdagar. Ridit sedan 4 års ålder. Tävlar framgångsrikt flera av klubbens hästar i dressyr. Tävlat LA hoppning och MSV B dressyr.
                                                                                                                                        Frida KarlssFridaon: Ridinstruktör. Frida är unghästutbildare och tränare och tävlar själv i hoppning. Hon gick sin utbildning på Plönninge naturbruksgymnasium och har jobbat som hästskötare och beridare hos bl.a. Lisen och Peder Fredricsson och Eamon Hickey. Har ridlektionerna på onsdagar och torsdagar.                  

Thomas Gustavsson: Stallskötare/Vaktmästare.

Arbetat för klubben i drygt 12 år. Tidigare arbetat som fastighetsskötare i Uddevalla och har nu läst stall- och hästkunskap. Har tagit lite ridlektioner tillsammans med ett gäng grabbar.


10478596_672048219529920_5873693242887380093_nEwa Hjälte: Stall/klubb-mamma. Fritidsledare.
Har arbetat på klubben i 19 år och hälsar alla medlemmar varmt välkomna i cafeterian. Lagar mat till stallvärdinnorna när de kommer från skolan och finns till för alla när helst det behövs. Fixar också med kaffe och mat inför våra tävlingar och träningar och läger.

Simon Lundgren: Stallskötare.

Simon har gått hästskötarutbildning på Nuntorps Naturbruksgymnasium och har sedan många år tillbaka arbetat på Munkedals Ridklubb som häst- och stallskötare. Under senare tid har han intresserat sig för westernridning.

 

Åsa Holmquist: Kanslist. Jobbar sen 2018 på klubben med administrativa uppgifter.